Nieuws

Op deze pagina lees je nieuws van clienten, ouders en medewerkers.

HKZ certificaat officieel behaald - 15/05/2018

Na maanden hard werken achter de schermen is PBN sinds 15 mei 2018 officieel HKZ gecertificeerd.. :)

Eind maart is de audit geweest en eigenlijk wisten we toen stiekem al wel dat het goed zat. Ondanks dat is het ontzettend fijn dat het sinds vandaag officieel is! Nogmaals een groot compliment voor alle medewerkers binnen PBN. 

Voor iedereen die niet precies weet wat een HKZ keurmerk inhoud:

Een HKZ keurmerk wil eigenlijk zeggen dat een organisatie (wij dus) intern alles op orde heeft en dat er continu gewerkt wordt aan nog betere zorg voor cliënten. Dit wordt 1 keer per jaar getoetst door een onafhankelijke organisatie tijdens een audit. Aan de hand van de bevindingen tijdens de audit wordt het certificaat al dan niet toegekend. Bij ons is dit dus sinds vandaag officieel toegekend. 

2018 05 15 Pedagogisch Bureau Nicole HKZ KO cert K97570.01
KO logo fc.jpg
Geslaagd! - 23/04/2018

Afgelopen weekend is Rianne geslaagd voor het Hondenuitlaatservice (HUS) diploma. Rianne is cum laude geslaagd. Van harte gefeliciteerd Rianne! Binnenkort zal zij haar kennis in de praktijk gaan brengen bij Buddy, de nieuwe dagbestedingsplak van PBN.

Buddy is nog steeds opzoek naar clienten die het leuk vinden om met honden te werken. Lijkt dit je leuk? Meld je dan snel aan via de website of bel met PBN op telefoonnummer 0315-236748.

logo buddy grijs
Welkom Joyce!! - 20/03/2018

Joyce is in februari bij PBN begonnen als leerling begeleider. Zij volgt een BBL traject en zal de aankomende jaren een vast gezicht worden binnen PBN. Joyce is leergierig en super enthousiast. Een prima combinatie om het BBL traject succesvol te doorlopen! Mocht je haar nog niet gezien hebben; hier stelt ze zichzelf alvast aan jullie voor

Joyce
Nieuwe dagbesteding van PBN - 18/01/2018

In 2018 gaat PBN zich naast het huidige zorgaanbod ook richten op dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking. 

De eerste dagbestedingsplek die we gaan starten is een hondenuitlaatservice. De naam van de uitlaatservice is "Buddy". 

Bij Buddy kunnen straks 4 cliënten per dag werken. We gaan starten met 2 dagen per week. Welke dagen; daar zijn we nog over aan het nadenken. De bedoeling is dat we in week 16 (half april) daadwerkelijk van start gaan.

De website is bijna klaar en komt een deze dagen online. Rianne gaat Buddy verder opstarten. Zij begint in maart met de cursus van de Martin Gaus Academie tot gediplomeerd hondenuitlaatservice en verwacht haar diploma op 14 april in ontvangst te mogen nemen. Daarna gaan we echt van start.

We wensen Rianne heel veel succes met de opleiding.

Mocht je meer willen weten over Buddy, kijk dan op deze website naar de pagina over Buddy of neem binnenkort een kijkje op de website van Buddy. Wil je alvast verzekerd zijn van een plek bij Buddy, neem dan telefonisch contact met ons op 0315-236748 of via het contactformulier op deze website

logo buddy grijs
Contact